Skip to main content

Villa Elena

Vakantiewoning

Duinkerkestraat 2
8620 Nieuwpoort

+ 32 (0) 473 89 37 53
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakantiewoning.
Nieuwpoort

Welkom in Nieuwpoort

Vakantiewoning Villa Elena ligt in het historische centrum van Nieuwpoort-Stad, op amper 200 meter van het mooie historische marktplein met zijn fraai stadhuis en zijn door Unesco beschermde Stadshallen. Door haar ligging middenin de historische stadkern, heeft u in de onmiddellijke omgeving toegang tot talloze fijne en trendy restaurants.

Het trendy Nieuwpoort-Bad, bekend om zijn mooie breed strand, meer dan 100 jaar oude staketsel en vele hippe winkels ligt op 12 minuten fietsen langs de Havengeul of de vernieuwde Albert I laan.

In Nieuwpoort verveel je je nooit !

Nieuwpoort, uitgegroeid tot “the place to be” aan de Belgische kust !

Inderdaad, want waar beginnen we? In Nieuwpoort valt immers altijd iets te beleven!

Wat dacht je van een boottocht temidden de Ijzermonding of in de Ijzervallei, een fiets- of wandeltocht langs de Ijzer, een bezoekje aan de vismijn, het bezoekerscentrum Westfront ontdekken en beklimmen, een lekker ijsje eten op de zeedijk of in de historische binnenstad, keuvelen langs de hippe winkels, de veerboot nemen om een stevige wandeling te maken in het Natuurreservaat De Ijzermonding,  hengelen vanop het staketsel, picknicken langs het vernieuwde Provinciedomein de Koolhofput, joggen op het staketsel, waterstporten op het Spaarbekken, kiezen aan de kaai waar je straks wil gaan eten, boten bewonderen langs de jachthaven, cocktails slurpen in de beachbars en chillen of watersporten op het strand natuurlijk....

Bovendien vinden er in Nieuwpoort het hele jaar rond heel wat evenementen en festiviteiten plaats. In elk seizoen valt er wat te beleven.